| Utbildningar
322
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-322,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Utbildningar

Utbildningar

HLR-Vuxen


Grundläggande utbildning inom Hjärt- och lungräddning där vi går igenom följande:


• Tidens betydelse tills hjälp anländer
• S-ABC tidigare L-ABC. Minnesramsa för i vilken ordning att prioritera hjälp till drabbade
• Stabilt sidoläge
• Luftvägsstopp
• Hjärt- och lungräddning
• Hur en hjärtstartare fungerar


Efter avslutad utbildning erhåller du kompetenskort eller certifikat och givetvis registrering hos HLR rådet.


HLR-Vuxen repetition


Har du genomfört en HLR utbildning inom de senaste 12 månaderna och bara önskar en repetition så är detta utbildningen för dig. Vi inriktar oss mer på det praktiska momentet för att känna oss trygga med hur vi ska agera vid ett hjärtstopp. Denna utbildning berättigar inte certifikat eller kompetenskort.


D-HLR


Fortsättningsutbildning på HLR-Vuxen med fördjupning på Hjärtstartare. Utbildningen riktar sig till insatspersonal inom räddningstjänst, polisen, sjukvården men också till dig som skyddsombud eller säkerhetsansvarig på företag.
I denna utbildning drillas du i att utföra hjärt- och lungräddning tillsammans med hjärtstartare och får agera i olika scenarion.


Första hjälpen


Lägg till denna utbildning till din HLR utbildning och få en bredare kunskap inom akut omhändertagande. Beroende på vad du efterfrågar så kan fördjupningar ske inom blödning, andning, cirkulationssvikt, fallolyckor m.m.


HLR-Instruktör


Utbilda dig till Instruktör inom HLR-Vuxen eller D-HLR. Vänder sig främst till dig inom Räddningstjänsten, Polisen eller akutsjukvården som vill lära ut dina erfarenheter av akut omhändertagande.


Brandskydd för alla


Vad gör du om det börjar att brinna? De flesta av oss vet nog att vi bör agera snabbt när det gäller bränder men hur ska vi göra? I denna utbildning går vi igenom hur en brand uppstår, hur du kan förbygga och vad du ska göra om den uppstår du om det händer och hur kan du förebygga den? Detta är en del av vad vi går igenom när du både teoretiskt och praktiskt genomför denna utbildning.
Utbildningen vänder sig till privatpersoner som vill ha hjälp med att brandsäkra sitt hem och företag
som vill se över sitt systematiska brandskydd.


Heta arbeten


Riktar sig till dig som behöver certifiering enligt Brandskyddsföreningen och försäkringsbolagens krav på arbeten som medför värme eller gnistbildning på en tillfällig arbetsplats. Certifieringen gäller i 5 år och måste förnyas innan sista utgångsdatum för att gälla.
Mer information om Heta arbeten hittar du hos Brandskyddsföreningen.

Skräddarsydda paket

Vi hjälper er att sätta ihop paket som passar just er verksamhet. Kontakta oss idag så tar vi fram de bästa alternativen för er.

HLR direkt utbildar er på er arbetsplats om så önskas. Kontakta oss så berättar vi om våra olika upplägg