| Om företaget
2
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Om företaget

För din trygghet!

Utbildningsföretaget HLR-Direkt Skåne ägs och leds av Irving Osbjer med yrkeserfarenhet som brandman inom Räddningstjänsten.

Trygghet på arbetsplatsen och fritiden är det som HLR-Direkt strävar efter med våra utbildningar och produkter inom livräddning och grundläggande/systematiskt brandskydd.
Vi ser till att du får den utbildning eller produkt som passar för just din verksamhet, oavsett om det är till företaget, föreningen eller hemmet. I våra utbildningar strävar vi alltid efter kvalité och följer givetvis HLR-rådets rekommendationer inom Hjärt- och lungräddning samt Brandskyddsföreningens normer och riktlinjer inom brandsäkerhet. Vi delar med oss av våra erfarenheter, vad gäller akutsjukvård och brand, eftersom utbildarna har yrkeserfarenhet från Räddningstjänsten och därför kan återge egna och kollegors upplevelser inom dessa områden.
För dig som driver ett företag (oavsett storlek) är det viktigt att följa Arbetsmiljöverkets föreskrifter, d.v.s. att ha ”en beredskap i första hjälpen för att klara de hjälpinsatser som måste vidtas direkt då en person skadas eller blir akut sjuk”.
Kontakta HLR-Direkt för att få en utbildning som passar för just ditt företag! Givetvis tillämpar vi Nöjd Kund Garanti vilket helt enkelt innebär att ni får pengarna tillbaka om inte utbildningen motsvarar era förväntningar. Vårt verksamhetsområde är främst i Skåne och Halland men givetvis är du välkommen att kontakta oss om du finns längre bort.

HLR direkt utbildar er på er arbetsplats om så önskas. Kontakta oss så berättar vi om våra olika upplägg